Trike driewieler

Als u een beperking heeftkande Trike driewieler een uitkomst voor u zijn. De Trike driewieler is er met twee wielen voor aan en één wiel achter, maar er is natuurlijk ook de Trike driewieler met twee wielen achter en één wiel voor.

Als u zoekt naar een Trike driewieler zult u merken dat er ontzettend veel verschillend aanbod is.

Zo is er de standaard Trike driewieler maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een zit Trike driewieler. U zit of ligt dan heel comfortabel in uw fiets. En door de drie wielen bent u heel stabiel.

De Trike driewieler staat er ook om bekend dat de fiets een lage instap heeft, dit maakt het op en afstappen voor veel mensen een stuk makkelijker.

En niet te vergeten, er is natuurlijk ook de Trike driewieler met elektrische ondersteuning. Dit geeft u bij wijze van spreken een duwtje in de rug. Door de elektrische ondersteuning bij de Trike driewieler is deze fiets met name geschikt voor mensen met krachtverlies. Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een fiets met elektrische ondersteuning. Een fiets met elektrische ondersteuning is natuurlijk ook ideaal, zeker als u hele erge tegen wind heeft.