Motor driewieler

Een motor driewieler is ideaal voor mensen die een beperking hebben. Een motor driewieler geeft meer stabiliteit dan een gewone scooter en u hoeft niet te trappen zoals met een gewone driewieler. Een motor driewieler helpt u uw evenwicht te bewaren en geeft een stukje van uw vrijheid terug.

Met een motor driewieler kunt u weer makkelijk overal komen dus ondanks dat u een beperking heeft, blijft u toch zelfstandig.

Als u op zoek gaat naar een motor driewieler, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Uw keuze hangt af van de behoefte van uw mobiliteit en waar u de motor driewieler wilt gebruiken. Het is slim om afhankelijk van uw wensen en uw situatie dit te bespreken met een leverancier.

Vaak is een motor driewieler ook op maat aan te passen.

En als u speciale aanpassingen nodig heeft is dit vaak ook geen probleem voor de leverancier.Omdie reden is het slim om bij de leverancier langs te gaan, zodat u samen kunt kijken of de motor driewieler bij u past en of er eventueel nog aanpassingen nodig zijn.

Voor veel mensen die door beperkingen de hele dag thuis zitten maar het liefst lekker naar buiten gaan, zal de motor driewieler een verademing zijn.