Elektrische driewieler

De elektrische driewieler voor volwassenen wordt steeds vaker verkocht. Een elektrische driewieler is een driewieler met trapondersteuning. De elektrische driewieler komt met een accu en die accu kunt u vaak net zoals u mobiele telefoon gewoon in huis opladen. Voor u dus erg makkelijk. Voor de veiligheid zit de accu vaak vast met een slot zodat die in ieder geval niet gestolenkanworden.

De elektrische driewieler vergroot u bereik enorm.

Het maakt u met een elektrische driewieler niet meer uit of er tegen wind is of dat u door een heuvelachtig gebied moet fietsen. Ook de elektrische driewieler geeft enorm veel vrijheid, u bent niet meer afhankelijk van anderen.

Het is toch eigenlijk gek dat u met de taxi naar de fysiotherapeut gaat om daar vervolgens binnen op de hometrainer te gaan zitten?

In plaats daar van kunt u met de elektrische driewieler fijn een stuk in de buitenlucht fietsen en weer genieten van alles om u heen. Heerlijk de geur van de lente opsnuiven en weer voelen dat u deel van de maatschappij uitmaakt.

Met een elektrische driewieler kunt u op momenten dat het nodig is, verschillende mate van elektrische trapondersteuning inschakelen om het fietsen makkelijker te maken. U kunt dit vergelijken met versnellingen.

Een elektrische driewieler vergroot uw mobiliteit en zelfstandigheid. En niet onbelangrijk, een elektrische driewieler is ook nog eens milieu vriendelijk.